HYVINVOINTI JA TERVEYS BLOGI

HERMORATAHIERONTA KOULUTUS

Hermoratahieronnalla hoidan monenlaisia sairauksia Oulussa. Tästä blogista löydät erilaisia sairauksia, joiden kanssa olen tekemisissä lähes päivittäin. Lisäksi olen koonnut helppoja niksejä oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Pyrin päivittämään blogia kuukausittain. 

Hermoratahieronnasta on moneksi. Toiset etsivät rentoutusta, toiset apua sairauksiin. Tule kokeilemaan, räätälöin hoidon juuri sinun tarpeisiisi.

Tämä tarina alkaa viime joulusta, jolloin heräsin todellisuuteen suhteesta, jossa olin yrittänyt selvitä ja auttaa. Auttaa niin kovasti, etten huomannut, kuinka se oli vienyt minusta kaiken. Olin rikki, hajalla ja poikki. Elämänilo oli kadonnut aikapäiviä sitten, vaikka vuosi takaperin olin tavannut elämäni ihmisen, joka olisi ikuisesti tukenani ja...

Hermosto johtaa ruuansulatuskanavan toimintaa alusta loppuun ja siksi nieltyämme voimme vaikka seisoa käsillämme ja ruoka etenee siltikin oikeaan suuntaan. Hermosto ja aivot rakentuvat rasvasta eli liekö oikeat rasvat tie suurempaan älykkyyteen?

ISSIAS

29.07.2023

Iskiashermo on noin peukalonpään paksuinen hermo. Paksuin ja pisin kehon hermoista, joka ulottuu pakaroilta ja päättyy varpaiden kärkiin. Se hermottaa lihakset jaloissa sekä verisuonet, jotka tuovat happirikasta verta ja kuljettavat solujen aineenvaihdunta tuotteet pois kehosta. Näin lihasten toiminta paranee.

Intialaisessa päähieronnassa on paljon samoja vaikutuksia kuin hermoratahieronnan päänhieronnassa. Hermoratahieronnassa aloitamme hoidon päänhieronnalla edeten käsien ja jalkojen sekä selän käsittelyyn. Päänhieronta on stressin purkuun oiva työkalu. Moni on jo kokenut päähieronnan suuren rentouttavuuden. Pään hieronta lisää alueen veren- ja...

MIGREENI

06.06.2023

OLEN ITSE ELÄVÄ ESIMERKKI PARANTUNEESTA MIGREENI POTILAASTA.

FLUNSSAN HOITO

06.06.2023

Hermoratahieronta parantaa vastustuskykyä säännöllisinä käynneillä. Alussa hoitoa tulisi ottaa viikon välen, näin hoitoa tehostetaan ja vaikutus on voimakkaampaa. Kuume on este hoidolle, silloin keho parantaa jo itse itseään.

SELKÄKIPU

06.06.2023

Selkäkipu ei ole perinnöllistä. Siihen voi vaikuttaa monella eri tavalla.