Mestarikoulutus

Hermoratahieronnan mestarikoulutus

Koulutuksen kesto 23 kk, sisältäen 18 lähiopetuspäivää tenttipäivät mukaan luettuna.

Mestarikoulutus syventää ja laajentaa anatomian ja fysiologian tuntemusta hermotus huomioiden. Koulutuksessa opetellaan ymmärtämään laajemmin, mistä erilaiset vaivat johtuvat, niiden yksilöllistä hoitoa, hoitoon kuuluvia vitaaliaineita ja hoidon ajanlaskua.

Hoidon työkaluiksi saadaan sydän-maksakarttoja, nikamakarttoja, umpieriterauhaskarttoja ja muita yksilöllisen hoidon karttoja sekä ohjeet niiden käytöstä erilaisten vaivojen hoitamisessa. Koulutuksessa opiskellaan myös syvällisemmin ravitsemuksen ja omahoidon merkitystä ihmisen hyvinvointiin, ammattietiikkaa, hoitoasiakirjojen laadintaa sekä yleistietoa.

Lopputentit suoritetaan useassa erässä koulutuksen aikana.
Oppilasta ohjataan myös yrityksen perustamisessa.


Hintaan sisältyy koulutusmateriaali sekä ruoka ja kahvi lähipäivinä. Koulutusmaksun voi suorittaa kerralla (4500 €) tai 15 kertaa 300 €:n kuukausierissä.


Mestaritutkinnon hyväksyttävästi suorittanut saa käyttää ammattinimikettä hermoratahieronnan mestari ja voi liittyä HRH-mestarit ry:n jäseneksi.


Hinta suositus asiakkaalle mestarikoulutuksen jälkeen on 95 €, sis. alv:n 24 %. Hoidon hinta vaihtelee kuitenkin paikkakunnan yleisin hintatason mukaan.