KOULUTTAJA KAISA HANNULA OPETTAA HERMORATAHIERONNAN MESTAREITA OULUSTA POHJOISEEN.

LAPIN HERMORATAHIEROJAOPISTO

MESTARIKOULUTUS

OULU, HUHTIKUU 2024

HERMORATAHIERONNAN MESTARI


Hermoratahieronnan mestari koulutuksen lähtökohtana on ymmärtää, että koko keho on yhtenäinen koneisto. Koneiston yhteistoimintaan eli koko kehon parempaan vointiin tarvitsemme tietämystä, miten mikäkin kehossa toimii.

Hermoratahieronan mestari työskentelee koululääketieteen rinnalla pyrkien saamaan asiakkaalle parempaa elämänlaatua.

  • Parempi terveys on jokaisen tavoitteena.
  • Pysyä terveenä flunssakautena.
  • Pitää yllä kehomme puolustusta.
  • Viettää hulvaton ja murheeton lapsuus.
  • Virtaisa keski-ikä sekä iloinen ja eloisa vanhuus.

Tahdotko toimia yrittäjänä hyvinvoinnin ja terveyden alalla?

Koulutus pohjaa yrittäjänä toimimiseen hermoratahieronnan parissa. Hermoratahieronnan mestari toimii moninaisissa sairauksissa tukihoitajana lääketieteen rinnalla. Koulutus sopii kaikille ihmiskehosta kiinnostuneille, kuten hierojille tai sairaanhoitajille lisäkoulutuksena. Saat monipuolista tietämystä sekä työkaluja vaikeammillekkin asiakkaille. Pohjakoulutuksena tulee olla hermoratahieronnan peruskoulutus. 

Mitä hermoratahieronta koulutukseen kuuluu?

Hermoratahieronnan mestariopetuksessa kerrataan jo peruskierroksella läpi käytyjä asioita sekä laajennetaan hermostoon liittyvän anatomian ja fysiologian tuntemusta. Tarkoitus on oppia laajemmin ymmärtämään kehon hienoa kokonaisuutta. Hermoratahieronta perustuu kehon kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen, jotta pääsemme pureutumaan vaivojen syyhyn seurauksien sijasta. Hermoratahieronnalla tavoitellaan ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja sitä myöten hyvinvointia kaikilla elämän osa-alueilla.

Hermoratahieronnan koulutuksen kesto ja hinta

Hermoratahieronta koulutus kestää 18 kk. Kurssimaksu on 4500 €, joka on vähennyskelpoinen verotuksessa. Sen voi maksaa kerralla tai osamaksulla. Hermoratahieroja mestarikoulutuksen jälkeen opiskelija saa hermoratahieronnan mestarin arvonimen ja oikeuden liittyä Hermoratahieronnan Mestarit HRH ry:n jäseneksi. Koulutus sisältää 18 lähiopetuspäivää.

Hermoratahieronnan suositeltu hoitohinta koulutuksen jälkeen on 100 €/krt

Hermoratahieronnan hoitokartat

Hermoratahieronnan mestari osaa laaja-alaisesti ajatella kehon oikeanlaista toimintaa ja paneutua hoidossaan kehoa epätasapainoon saattaviin seikkoihin. Hermoratahieronnan mestari saa käyttöönsä uusia työkaluja niin itsensä kuin asiakkaiden hoitamiseen. Esimerkiksi:

  • HRH sydän-maksakartat
  • HRH nikamakartat
  • HRH umpieritekartat
  • hermoratahierojamestari – oman hoidon kartat
Tule kokeilemaan hermoratahierontaa Oulussa.
Tule kokeilemaan hermoratahierontaa Oulussa.

Ravinteista

Hermoratahieronnan mestareilla on käsissään tietämystä ravinnon merkityksestä. Vitaaliaineiden käytöstä terveyden ylläpitoon tai sairauksien hoidossa. Turhia pillereitä ei kannata syödä, mutta vitaaliaineilla voi jouduttaa paranemisprosessia eteenpäin.

Liikunta ja uni

Hermoratahieronnan mestarit tietävät unen palauttavasta voimasta. Liikunnan vaikutuksesta terveytemme ennaltaehkäisijänä ja tukipilarina paremmassa olossa.

Erilaisissa vaivoissa on yksilöllinen aika parantua. Hermoratahieronnan mestarit osaavat arvioida hoidossa tarvittavia käyntikertoja eli niin sanottua hoidon ajanlaskua.

Hermoratahieronna koulutuksia järjestetään Oulussa, Kajaanissa, Kuusamossa, Kittilässä, Sodankylässä ja Ivalossa. Voit myös ehdottaa omaa paikkakuntaasi.


Ilmoittaudu koulutukseen tai kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella!