HERMORATAHIERONTA KOKEMUKSIA

HERMORATAHIERONTA KOKEMUKSIA


Kirje Kaisalle ja hoidosta kiinnostuneille

Jälleen oli hyvä tulla. Jo odotinkin tätä päivää. Kaksi viikkoa on kulunut edellisestä hoidosta. Hoitoja on kertynyt jotain 30 tuntumaan. Kannattaa hoitaa itseään. Tätä toistelen itselleni ja nautin saamastani avusta ja siitä , että arvostan itseni hoitamista nyt paljon enemmän kuin työn ja tohinan vuosikymmeninä.

Haluan nyt kertoa sinulle, miltä tuntuu olla hoidossasi ja mitä hoitosi antaa.

Kokemuksesi ja koulutuksesi luovat vahvan pohjan työhösi. Olen tuntenut luonasi turvallisen ja hyväksyvän olon. Asiantuntemuksesi terveyden hoitoon on monipuolinen ja tavalliseen arkielämään uusia tuulia antava. Et tuputa, vaan kerrot mahdollisuuksia. Kiitos sinulle niistä valtavasti. Viimeksi kerroit aktiivisen hengityksen hoitavasta vaikutuksesta. Olen sitä tehnyt nyt ja huomaan jo vaikutuksen.

Hermoratahieronta on erikoinen hoito kokonaisvaltaisuudensa vuoksi. Jokainen hoito elvyttää koko kehoa ja kaikkia sen toimintoja. Koululääketiede panee useinkin laastarin oireen päälle, mutta perussyy jää selvittämättä ja korjaamatta. Hermoratojen aktivoinnilla kehon omaa paranemisvoimaa lisätään. Kaikki menee parempaan suuntaan jokaisella hoitokerralla. Minä olin todella monivaivainen ja syvästi uupunut. Terveysasemalta palasin kotiin usein häpeillen sinne menoani, kun ei vieläkään mitään ratkaisevaa apua tullut. Hoidossasi on alkanut apua tulla pikkuhiljaa. Elämään on syttynyt valo. Kiitos Kaisa.

Viime aikoina valmistuin itsekin hermoratahierojaksi sinun kouluttamanasi. Nyt voin auttaa toisia tällä lempeällä ja samalla täydellisellä hoidolla. Kouluttajana olet Kaisa asiantunteva ja helposti lähestyttävä. Omalla kohdallani myös joustavuutesi koulutuspäivien pituudessa oli ratkaisevan tärkeä. Uupunutkin ihminen pystyi hankkimaan uuden ammatin ja samalla itse piristymään.

Suurella kiitollisuudella

Elämästä Iloitseva ´Vanhus ´(pian 70v)


ISKIAS

Kaikki alkoi  joulukuussa 2017. Oikea jalka tuntui menevän tunnottomaksi. Ravistamalla jalkaa se usein heräsi taas eloon. Odottelin, että vaiva menee itsestään ohi. Ei mennyt vaan paheni.

Oikeaa lonkkaa särki ja ihmeellisen tuntuisia särkyjä tuntui eri paikoissa oikeaa jalkaa. Menin lääkäriin ja hän neuvoi ottamaan buranaa. Burana ei auttanut.

Kun sain lähetteen fysioterapiaan maaliskuussa 2018 tilanne oli jo todella paha, en pystynyt istumaan tai makaamaan. Fysioterapeutti huokaili raskaasti ja neuvoi erilaisia asentoja, mutta ne eivät auttaneet. Menin toiselle fysioterapeutille. Hän neuvoi erilaisia lepoasentoja issiaskipuun. Sainkin välillä iskiashermon rauhoittumaan, mutta iskias ei parantunut. En pystynyt käymään työssä, kun ei ollut asentoa, missä olisi voinut olla. MRI:sta selvisi, että minulla oli 3 välilevyn pullistumaa, joista 1 tukki hermon tietä. Sain kortisonikuurin ja neuvon tehdä McKenzie liikettä. Taas käynti uudella fysioterapeutilla. Tein aluksi liikettä, vaikka se teki kipeää. Luin, että näin ei saa tehdä.

Löysin netistä toisen McKenzie- liikkeen, joka tuntui vähän auttavan, sitten taas uusi fysioterapeutti. Ei auttaneet hänenkään neuvonsa. Kävin myös kevään aikana ensimmäisen kerran elämässä akupunktiossa ja se välillä helpotti, välillä ei. 

Iskias eli kokoajan, eri paikat aina kipeinä tai tunnottomina. Epätoivo alkoi hiipimään, kukaan ei pysty auttamaan! Luin hermoratahieronnasta netistä ja löysin Kaisan nimen. Häntä oli myös suositeltu. Kesäkuusta lähtien kävin viikottain hieronnassa. Pystyin aluksi olemaan vain tietyissä asennoissa siellä. Kaisa loi uskoa parantumiseen ja eka kertaa minustakin alkoi tuntumaan, että voisikohan tästä olla apua. 3 kerran jälkeen iskias meni takapakkia kunnolla. Kaisa loi taas uskoa, että tämä on pahenemisvaihe, jonka jälkeen alkaa helpottaa. Näin kävi. Pikkuhiljaa aloin saamaan elämäni takaisin, iskias ei enään vaikuttanut jokaiseen asiaan, pystyin mm. istumaan. Olen niin kiitollinen ja suosittelen Kaisaa.


HERMORATAHIERONNAN KOULUTUS JA HRH PALAUTE

Kaisa on opettajana ja hierojana ammattitaitoinen ja sydämellinen. Huumoria löytyy ja Kaisa osaa nähdä tilanteessa kuin tilanteessa elämän valoisat puolet. Kaisa on kannustava. Hieronnan aikana ja sen jälkeen olo on todella rentoutunut. Ajatus kirkastuu ja arkeen saa uutta voimaa. Koulutuksen Kaisa toteutti mielenkiintoisella ja sopivan rennolla otteella. Suosittelen sekä koulutusta että Kaisan hoitoa lämpimästi.

ALOITIN HERMORATAHIERONNAN SAIRASTUTTUANI UUPUMUKSEEN

Itselläni on paljon tietämystä terveydestä. Sairastuin kuitenkin uupumukseen toista kertaa elämässäni pääosin johtuen työn kuormittavuudesta. Olen perheellinen ja välillä on jaettava aikataulua ehtiäkseni kaikkialle. Olen pitkään kärsinyt päänsäryistä ja vatsavaivoista, ne eivät kuitenkaan haitanneet päivittäistä toimintaani. Tutustuin messuilla Kaisaan ja päätin kokeilla. Olen käynyt pari vuotta hänen hoidossa ja vaivani ovat kadonneet. Tällä hetkellä käyn vain muutaman kerran vuodessa rentoutumassa sekä vaihtamassa kuulumisia. Suosittelen hermoratahierontaa elämänlaatua parantavaksi iloksi elämääsi. Viimeinkin voin elää täysillä ja olen saanut myös hyviä vinkkejä terveyden ylläpitoon.  - Nainen 45-