HERMORATAHIEROJAKSI

HRH Peruskurssi

HERMORATAHIEROJA

Sinustako hermoratahieroja? No mikä ettei! 

Hermoratahierojan koulutus auttaa sinua ymmärtämään, kuinka ihmiskeho oikein toimii ja opettaa sinua hoitamaan ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. 

Hermoratahieronnalla on saatu loistavia tuloksia monenlaisten sairauksien hoidossa. Koulutuksessa opit, että sairauksien hoito ei ole ainoa tavoite hermoratahieronnalle. Hermoratahieronnan avulla terveyttä ja hyvinvointia voi ylläpitää jo ennen sairauksien puhkeamista ja ehkäistä useiden vaivojen syntymistä.

Hermoratahieroja ei ole vain kehon käsittelyä vaan myös sisäistä hoitoa kokonaisvaltaisesti.

HERMORATAHIEROJAN PERUSKOULUTUS

Hermoratahieroja nimikettä saa käyttää heti näyttöhieronnan jälkeen. Hermoratahieronnan koulutus maksaa 3430 €. Koulutusmaksun voi maksaa kerralla kokonaan taikka erissä 300 €/krt. 

Opiskelijat voivat tehdä harjoitushoitoja kattaakseen koulutuksensa kuluja. Näistä harjoitushoidoista voit periä sopivaksi katsomasi hinnan. 

Koulutuksen varausmaksu on 130 € ja maksamalla sen varaat paikkasi koulutukseen. Varausmaksua ei palauteta, mikäli jokin estää koulutukseen pääsemisen. Varausmaksu 130 € sisältyy peruskurssin maksuun.

Koulutuksen hintaan sisältyy ruoka koulupäivinä sekä koulukirja Luut ja Ytimet sekä muu koulutusmateriaali.

Lapin hermoratahierojaopisto on Oululainen yritys, jossa kouluttajana toimii Kaisa Hannula.
Lapin hermoratahierojaopisto on Oululainen yritys, jossa kouluttajana toimii Kaisa Hannula.

Hermoratahieronnan peruskoulutuksen toteutus

Hermoratahierojan peruskoulutukseen kuuluu 13 lähipäivää. Jokainen lähipäivä jakautuu kahteen osaan. Aamupäivällä opiskelemme yhdessä teoria painotteisesti ja ruokailun jälkeen tehdään harjoitushoitoja opiskelijoiden kesken. Jokaisen lähipäivän aikana jokainen opiskelija pääsee harjoittelemaan hoitoa ja otteita käytännössä, sillä kädentaidothan karttuvat vain tekemällä. Jokainen opiskelija saa myös itse hoitoa opiskelukavereiltaan, jolloin myös oma terveys kohentuu opiskelun lomassa.

Lähipäivien aikana tehtyjen harjoitushoitojen tarkoituksena on saada opiskelijan hermotus kuntoon, jotta hän voi hoitaa muita. Kun opiskelija hallitsee perushoidon ja saa siinä vaiheessa hermoratahierojanimikkeen, koulutus etenee vaivojen tunnistamiseen sekä niiden hoitamiseen hermoratahieronnan työkalujen avulla. Hermoratahieroja nimike todennetaan kahden perustiedon tentin ja hoitonäytteen avulla. Hermoratahieroja todistus luovutetaan koulutuksen lopuksi, kun näytöt ja maksut on hoidettu.

Kuinka pitkään hermoratahieroja koulutus kestää?

Hermoratahieronnan peruskoulutus kestää 13 kk, joiden aikana opiskellaan ihmiskehon kokonaisuutta ja kehon toimintaa hermotuksen kautta ajatellen. Mitä meidän pitää tietää ihmiskehosta, jotta voimme ymmärtää kehon hermotuksen salaisuuksia? 

Hermoratahieroja koulutukseen voi hakeutua kuka tahansa. Miten hermotus toimii, on useimmille hämärän peitossa, joten hermoratahieroja opintoihin lähdetään samalta viivalta. 

Hermoratahieronnan kouluttajana toimii hermoratahieronnan mestari ja kouluttaja Kaisa Hannula. Hermoratahieronnan koulutuksia järjestetään Oulussa ja Rovaniemellä, Kajaanissa, Kuusamossa, Kittilässä, Sodankylässä ja Ivalossa.

Mitä tulee ottaa huomioon hermoratahieronnan koulutuksessa?

Jokainen hermoratahieronnan opiskelija tekee vähintään 10 harjoitushierontaa lähipäivien välissä. Harjoitusasiakkaat opiskelija hankkii itse. Todistuksen saaneen hermoratahierojan hoitohintasuositus on 75 €/krt, josta maksetaan 24% alv. 

Hermoratahieronnan peruskoulutus maksaa 3430 €, jonka voi maksaa myös erissä (300 €/krt). Harjoitushieronnoilla voit kattaa koulutuskustannuksiasi.

Paljonko hermoratahieroja perii asiakkailtaan?

Hermoratahieroja pystyy tekemään noin 3 hoitoa/päivä. Opiskelijat perivät omasta työstään 20-75€/krt, riippuen omasta ammattiosaamisestaan. Lähiopetuspäiviä on 13. Ne pidetään joko viikolla tai viikonloppuisin, riippuen koulutuksesta, johon haetaan. Päiviä pystyn tietyin rajoin sovittelemaan ensimmäisen lähipäivän kohdalla.


Koulutukseen kannattaa hakea heti. Kun sopiva ryhmä saadaan kasaan, järjestän koulutusta myös pienemmälle paikkakunnalle. Uuden kurssin aloitukseen riittää 4-6 osallistujaa koulutusta kohden. Joka syksy ja aina vuodenvaihteen jälkeen aloitan hermoratahieroja koulutuksia Oulussa.

ILMOITTAUDU NYT

Ravitsemus

Kehon kannalta ajateltuna ravitsemus on osa kehon solujen huoltoa, joka edesauttaa tai haittaa omaa vointiamme. Siksi opiskelemme hermoratahieronnan peruskoulutuksessa myös ravitsemusta. Hyvälaatuinen ravinto on jokaiselle ensiarvoisen tärkeää ja auttaa myös hermoratahierojan työtä.

Kehomme tarvitsee hyvälaatuisia rasvoja, proteiineja ja hiilihydraatteja voidakseen hyvin. Puhdasta sokeria emme tarvitse mihinkään. Vitaaliaineiden hyötyjä ja haittoja käsitellään koulutuksessa esimerkiksi maksan kannalta.

Suolalla on monia tehtäviä kehossamme. Hermoston toiminta on sähköistä viestintää, joka kulkee eteenpäin suolaliuoksessa. Liiallinen ja vääränlainen suola voi olla tappavan myrkyllistä.

Kaikessa on kyse tasapainosta ja sen saavuttamisesta. Meidän ei tarvitse pyrkiä täydellisyyteen, mutta vaikutamme terveyteemme omilla valinnoillamme enemmän kuin uskommekaan.

Hermoratahierojan hoitohygienia

Hermoratahierojan hoitohygienia on todella tärkeä ja ajankohtainen asia. Koulutus tarjoaa tietoa viruksista ja bakteereista sekä siitä, kuinka hoitotilat pidetään puhtaana asiakasta varten. Hermoratahieronta tehdään asiakkaalle ohuen vaatekerran lävitse, mikä vähentää tarvetta puhdistaa kaikkia hoitotapahtumassa tarvittavia välineitä. Näin suojelemme myös luontoa.

Ammattietiikka

Ammattietiikkaan kuuluu vaitiolovelvollisuus, asiakkaan kuunteleminen ja hänen vaivojensa hoitaminen asianmukaisesti kaikella ammattitaidolla. Jokainen asiakas on yksilö, jolle hermoratahieronta räätälöidään kulloinkin asiamukaiseksi kokonaisuudeksi. Siitä huolimatta, että hierojan ja asiakkaan kemiat eivät aina kohtaa, asiakasta kunnioitetaan ja hoidetaan sillä tiedolla taidolla, jonka hermoratahieroja on koulutuksestaan kerännyt.

Asiakasdokumentointi

Asiakasdokumentointia tarvitaan, koska hermoratahierontahoito on pitkäaikaista ja vaikuttaa yksilöllisesti. Ihmiset ovat erilaisia. Jotkut noudattavat saamiaan neuvoja heti alkuun ja näin nopeuttavat oman kehonsa palautumista tasapainoon. Yksi hermoratahieronnan perusajatus on käynnistää oman kehon parannustyö käsittelemällä ääreishermostoa.


Hermoratahieronnan mestarit HRH ry

Kuulun hermoratahieronnan mestareiden yhdistykseen. Näin myös kouluttamillani mestareilla on mahdollisuus päästä yhdistyksen lisäkoulutuspäiville sekä muuhun toimintaan mukaan.

Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

"Olen pirteä ja mukaan tempaava sekä haluan tuoda sen mukanani myös koulutukseen. Olen tukenasi opinnoissasi koko koulutuksen ajan ja myös myöhemmin erilaisin keinoin, esimerkiksi what's up ryhmät ja Facebook sekä messut. Käytän opinnoissa tukena verkkopohjia sekä muuta materiaalia sujuvasti. Videot auttavat muistamaan asiat paremmin. Videot eivät kuitenkaan korvaa opetusta kädestä pitäen. 

Kehitän jatkuvasti koulutusta eteenpäin, jotta se palvelisi sinun tarpeitasi paremmin. Aluksi  käytäntö edellä ja myöhemmin teoria tukee käytäntöä. Säännöllinen hermoratahieronta on auttanut minua selviytymään monista elämän tuomista haasteista. Se ennaltaehkäisee. 

Pääset kokeilemaan hermoratahierontaa Oulussa, jossa asun. Teen näytehoitoja myös paikkakunnilla, joissa koulutan. Hermoratahieronta on auttanut minua myös onnettomuuksista toipumisessa niin henkisissä kuin fyysisissä ruhjeissa. Hyvinvoiva keho palautuu nopeammin." - Kaisa Hannula -

" Kaisa on opettajana ja hierojana ammattitaitoinen ja sydämellinen. Huumoria löytyy ja Kaisa osaa nähdä tilanteessa kuin tilanteessa elämän valoisat puolet. Kaisa on kannustava. Hieronnan aikana ja sen jälkeen olo on todella rentoutunut. Ajatus kirkastuu ja arkeen saa uutta voimaa. Koulutuksen Kaisa toteutti mielenkiintoisella ja sopivan rennolla otteella. Suosittelen sekä koulutusta että Kaisan hoitoa lämpimästi." 

Ilmoittaudu nyt