KUIVAHARJAUS

06.06.2023

KUIVAHARJAUS ON LÄHES ILMAINEN HOITO KEHOLLE JA MIELELLE. IHON VERENKIERTO JA HERMOTUS PARANEVAT HARJATESSA.

Pinta verenkierto kohenee kuhisten. Eritoten reumaatikot ja ihottumasta sekä diabeteksestä kärsivät hyötyvät kuivaharjauksesta ja hermoratahieronnasta. Kuivaharjauksessa kuollut ihosolukko irtoaa pölynä ihon pinnalta. Iho alkaa punoittamaan lisääntyneen verenkierron vaikutuksesta. Hoitaminen on mielekästä ja jopa selluliitin on kerrottu tasaantuvan säännöllisellä harjaamisella. Kuivaharjaus tuntuu hyvältä harjatessa ja sen jälkeen. 

Vesiliukoisista kuona-aineista tulisi osan erittyä laimeina vesiliuoksina munuaisten läpi virtsaksi ja osan haihtuvan hien mukana ihon läpi. Mikäli ihohuokoset tukkeutuvat, on olo tukala ja munuaiset joutuvat lisärasitukseen. Kuivaharjaamalla saamme helpotettua niin ihon kuin munuaisten työtä. On tärkeää muistaa myös juomisen tärkeys elimistön puhdistautumisen kannalta. Tarvitsemme 1-2 litraa puhdasta vettä kehon hyvään toimintaan.

Miten ja milloin kuivaharjataan?

Kuivaharjaa ennen suihkussa käyntiä. Aseta harja lähelle suihkua paikkaan, josta sen näet.

Toisinaan vain harjaa nopeasti koko keho ennen suihkua. Toisinaan kannattaa oikein keskittyä tunnustelemaan hyvän olon leviämistä kehoon.

Asettele itsesi mökin laiturille järven ollessa aivan tyyni. Aurinko on noussut jo hiukkasen ja on lämmintä. Näet valkoisen pilven leviävän jalkasi ympärille harjatessasi kuolleet solut irti ihostasi. Käytä siihen aikaasi ja nautiskele sopivan pehmeän harjan liukuessa kehosi pinnalla. Käy läpi jalkasi, kätesi ja mahasi sekä ota puolisosi harjaamaan hellästi selkäsi, näin parisuhdekkin voi paremmin. Kasvoille on oma siihen tarkoitukseen sopiva harja mikäli vielä tahdot viimeistellä hoitosi. Ihosi hengitys ja kuonan poisto kyky toimii nyt paremmin ja lämpimät tervan tuoksuiset löylyt sujuvat ilman läkähdyttävää kuumuutta, kuten reumasta kärsivillä usein on ongelmana. Saat nauttia hien noustessa iholle, pinta verenkierron aktivoituessa viilentämään elimiä kosteilta löylyiltä. Nappaa vielä saunan kuistilta kylmä inkiväärijuoma mukaasi lauteille. Voisiko oman kehon hoito olla enään mukavampaa?

Uusimmat kirjoitukset yrityksemme blogissa

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Tämä tarina alkaa viime joulusta, jolloin heräsin todellisuuteen suhteesta, jossa olin yrittänyt selvitä ja auttaa. Auttaa niin kovasti, etten huomannut, kuinka se oli vienyt minusta kaiken. Olin rikki, hajalla ja poikki. Elämänilo oli kadonnut aikapäiviä sitten, vaikka vuosi takaperin olin tavannut elämäni ihmisen, joka olisi ikuisesti tukenani ja...

Hermosto johtaa ruuansulatuskanavan toimintaa alusta loppuun ja siksi nieltyämme voimme vaikka seisoa käsillämme ja ruoka etenee siltikin oikeaan suuntaan. Hermosto ja aivot rakentuvat rasvasta eli liekö oikeat rasvat tie suurempaan älykkyyteen?