HERMORATAHIERONNAN HYÖTYJÄ SENIOREILLE

06.06.2023

HERMORATAHIERONNALLA ELVYTÄMME VERENKIERTOA KIERTÄMÄÄN KEHOSSAMME TEHOKKAAMMIN.

Hermoratahieronnan mestarit osaavat auttaa rytmihäiriöissä ja muissa sydämen häiriötiloissa. Hermoratahieronta lisää verenkiertoa. Verenkierron ansiosta jokainen lihas ja elin tehostaa omaa toimintaansa. Täten palautuminen nopeutuu ja unenlaatu paranee. Hoidolla on ollut positiivisia vaikutuksia sydän- ja verisuonitautien tukihoidossa.

UNI

Uni on meidän parantava lähteemme, jonka aikana puhdistamme kehon päivän rasituksesta. Aivot puhdistuvat ja uuden oppiminen tapahtuu unen aikana. Hoidettavanani on ollut monta unettomuudesta ja uupumuksesta kärsivää, he ovat hyötyneet hoidosta. Hermoratahieronta vaikuttaa yksilöllisesti ja ihmisen omat elämäntavat, esimerkiksi ruokailut vaikuttavat lopputulokseen sekä hoidon tehoon. Hermoratahieronta perustuu fysiologiaan. Hermoratahieronnan koulutuksessa käymme läpi ihmisen palautumista.

HERMORATAHIERONTA JA SUOLISTON TOIMINTA

Hermoratahieronnan aikana lepohermosto (parasympaattinen hermosto) parantaa mm. ruuansulatusta. Ruuansulatuksen tehostuessa ravinteiden imeytyminen paranee ja yleinen kuntomme täten kohenee. Hermoratahieronnan koulutuksessa käymme läpi kuinka koko ruuansulatuskanavamme on hermotuksen alaisuudessa. Aivot johtavat koko prosessia viestien suoliston kanssa. Aloittaessamme hermoratahierontaa, yleisin huomio asiakkaalta on parempi suoliston toiminta. Hermoratahieronnan mestari hoitaa suolistosairauksia, kuten esimerkiksi ruoka-allergioita, reumaa, ärtyneensuolen oireyhtymiä ja selittämättömiä vatsakipuja.

HERMORATAHIERONNAN KOULUTUKSESSA OPPIA PERUSTARPEISTAMME

Kosketus on yksi perustarpeistamme, joka huoltaa niin kehoa kuin mieltämme. Kosketuksen vaikutus yltää limbiseen järjestelmään, joka on kehittynyt ihmiselle heti matelian aivojen jälkeen 250 miljoonaa vuotta sitten. Limbiseen järjestelmään kuuluvat mantelitumakkeet, jotka laukaisevat stressijärjestelmän ihmisen sitä tarvitessa ja välillä elämästä riippuen vaikka emme sitä aina tarvisikaan. Tunnereaktiot saavat alkunsa täältä. Etuaivolohkon, joka sijaitsee otsan kohdilla tulisi hillitä mantelitumakkeiden reaktiota. Etuaivolohko on kuitenkin hitaampi käsittelemään tilannetta kuin mantelitumake. Etuaivolohkon päästessä kärryille voi mantelitumakkeen aiheuttama hyökkää tai pakene reaktio olla jo täydessä vauhdissa. Kosketus vaikuttaa limbiseen järjestelmään toisin kuin puhe.

HERMORATAHIERONNAN MESTARI KÄYTÖSSÄSI 2 TUNTIA

Hoidossa käytetään 2 tuntia kehosi tasapainon palauttamiseen sinuun keskittyen. Voit halutessasi keskustella mieltäsi askarruttavista asioista tai nauttia kehon tuntemuksista. Käsittely tehdään ohuen vaatekerran päältä ja se on miellyttävä rentouttava kokemus. Kipu ei kuulu asiaan. Lapin hermoratahierojaopisto kouluttaa hermoratahieronnan ammattilaisia pehmeisiin, kuitenkin tuntuviin otteisiin.

Suosittelen hermoratahierontaa elämänlaatua ylläpitäväksi tai parantavaksi kehon kokonaisvaltaiseksi huolloksi.

Uusimmat kirjoitukset yrityksemme blogissa

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Hermosto johtaa ruuansulatuskanavan toimintaa alusta loppuun ja siksi nieltyämme voimme vaikka seisoa käsillämme ja ruoka etenee siltikin oikeaan suuntaan. Hermosto ja aivot rakentuvat rasvasta eli liekö oikeat rasvat tie suurempaan älykkyyteen?

ISSIAS

29.07.2023

Iskiashermo on noin peukalonpään paksuinen hermo. Paksuin ja pisin kehon hermoista, joka ulottuu pakaroilta ja päättyy varpaiden kärkiin. Se hermottaa lihakset jaloissa sekä verisuonet, jotka tuovat happirikasta verta ja kuljettavat solujen aineenvaihdunta tuotteet pois kehosta. Näin lihasten toiminta paranee.

Intialaisessa päähieronnassa on paljon samoja vaikutuksia kuin hermoratahieronnan päänhieronnassa. Hermoratahieronnassa aloitamme hoidon päänhieronnalla edeten käsien ja jalkojen sekä selän käsittelyyn. Päänhieronta on stressin purkuun oiva työkalu. Moni on jo kokenut päähieronnan suuren rentouttavuuden. Pään hieronta lisää alueen veren- ja...