FLUNSSAN HOITO

06.06.2023

Hermoratahieronta parantaa vastustuskykyä säännöllisinä käynneillä. Alussa hoitoa tulisi ottaa viikon välen, näin hoitoa tehostetaan ja vaikutus on voimakkaampaa. Kuume on este hoidolle, silloin keho parantaa jo itse itseään.

Hieronnan on todettu kiihdyttävän verenkiertoa. Verenkierron parantuessa myös keuhkojen pienissä hiussuonissa, elimistön kyky puolustautua haitallisia viruksia ja bakteereja vastaan tehostuu. Lapin hermoratahierojaopisto tarjoaa hermoratahieronnan peruskoulutusta, jossa opiskelemme kehon 12 elinjärjestelmää. Hermoratahierojilla on siis kattava tietopaketti kehon toiminnoista. Hermoratahieronnalla aktivoimme kehon oman puolustusjärjestelmän toimintaa.

Nikamapinteet ja lihaskireydet voivat haitata kehomme toimintaa. Hermoratahieronnan pehmeän pyörittävällä otteella saamme hoidettavan mielen ja kehon rentoutumaan sekä kehon parannusvoimat aktivoitumaan.

Suoliston toiminnan parantumisen huomaa lähes jokainen jo ensimmäisen hermoratahieronnan hoitokerran jälkeen. Suolistonpintojen tulisi uusiutua kerran viikossa. Hermot ohjaavat suoliston toimintaa. Suolistossa elää suurinosa bakteereistamme, jotka ovat osa kehon puolustusta. Suolistosta pitäisi ravinnon imeytyä polttoaineeksi kehollemme.

Hermoratahieronnassa otamme huomioon lymfaattisenjärjestelmän. Lymfaattinenjärjestelmä on osa elimistömme puolustautumista haitallisia pöpöjä vastaan.

Itse hoitokeinoja flunssan taltuttamiseen

INKIVÄÄRIJUOMA

Inkiväärijuoma todettiin Englannissa loistavaksi yskänlääkkeeksi. Juoma valmistetaan kuumasta lähes kiehuvasta vedestä, inkivääristä, hunajasta ja sitruunasta. Valmistan sen itse fiiliksen mukaan, mutta esimerkiksi litraan vettä pilkon noin 5 cm inkivääriä, lisäksi 5 ruokalusikkaa hunajaa ja pari sitruunaa puristettuna. Inkiväärijuoman voi nauttia niin kuumana kuin kylmänä. Jäiden kera juoma sopii myös kesän hellesään juomaksi.

C- JA D-VITAMIINI SEKÄ SINKKI

C- ja D-vitamiini sekä sinkki ovat kestosuosikkeja. Ne auttavat ennaltaehkäisyssä ja sairastaessa. C-vitamiini on vesiliukoinen, joten se olisi hyvä nauttia useampaan kertaan päivässä. Itse syön niitä ennaltaehkäisyksi joka kevät ja syksy, ennen kun flunssa aallot käynnistyvät. Meidän marjat ovat erinomainen vitamiinien lähde. Purkki vitamiinit kuormittavat kehoamme paljon otettuina eli turhia vitamiineja ei kannata syödä. Monipuolinen ja tarpeeksi marjoja ja vihanneksia sisältävä ruokavalio on tärkeä kaikille elimille kehossamme.

MOLKOSAN

Molkosan pitää suoliston bakteerikannan hyvänä. 99% bakteereistamme asuu suolistossamme ja on osa elimistön puolustautumista taudin aiheuttajia vastaan. Mitä paremmin suolistomme voi, sen kirkkaampi mieli meillä on. Hyvälaatuiset bakteerit tuottavat aivoille viestintä aineita, joista hermostommekin hyötyy.

ECHINAFORSE

Echinaforse hoitaa mm. kurkkukipua erittäin tehokkaasti. Sitä olisi hyvä kaataa suoraan kurkunpohjalle useamman kerran päivässä. Echinaforse on avuksi flunssan ehkäisyssä ja hoidossa. Terveys on kokonaisvaltaista kehon tasapainoa. Jokapäiväiset valintamme ovat pieniä puroja joista muodostuu iso joki joka voisi olla terveytemme.

Uusimmat kirjoitukset yrityksemme blogissa

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Unen voimaa

02.06.2024

2/3 kehittyneiden maiden aikuisista ei nuku 8 tunnin yöunia. Jos yöuni jää alle 7-6 tuntia, se

Tämä tarina alkaa viime joulusta, jolloin heräsin todellisuuteen suhteesta, jossa olin yrittänyt selvitä ja auttaa. Auttaa niin kovasti, etten huomannut, kuinka se oli vienyt minusta kaiken. Olin rikki, hajalla ja poikki. Elämänilo oli kadonnut aikapäiviä sitten, vaikka vuosi takaperin olin tavannut elämäni ihmisen, joka olisi ikuisesti tukenani ja...