Hermoratahierontaa masennukseen ja uupumukseen

06.06.2023

HERMORATAHIERONTA

Hoidan kehoasi vähintään 1,5 tuntia lujan lempeällä otteella. Pyrimme saamaan kehon takaisin omaan luontaiseen tasapainoonsa. Hoito tapahtuu ohuen vaatekerran läpi. Toiset nauttivat hieronnan hiljaisuudessa, tuntien reaktiot kehossaan. Toiset purkavat hoidon aikana murheensa ja tuskansa hoitajalle. Kaikki on sallittua.

Hoidamme hermoratahieronnalla masennusta

Tarkoituksemme on elää onnellista ja tasapainoista elämää ilman suurta ahdistusta mielemme sopukoissa. Masennus ja ahdistus on noussut yhdeksi kansanvitsaukseksi, josta meidän ei tulisi selvitä yksin. Joskus kuitenkin niinkin joutuu tekemään.

Hermoratahieronta kiihdyttää verenkiertoa toimimaan tehokkaammin, jolloin niin lihakset, kaikki elimet kuin sitä myöden mielemme hyötyvät. Henkinen tasapaino on yksi osa hyvinvoivaa kehoa.

Aivosumu ja alakulo ovat kehon viestiä levon tarpeesta, jota harvoin kuuntelemme. Mikäli emme reagoi viestiin, sairastumme lopulta uupumukseen tai masennukseen.

Hermoratahieronta toimii koululääketieteen tukihoitomuotona

Hermoratahierojat toimivat koululääketieteen tukihoitomuotona, toinen toistaan tukien. Katson masentuneisuuden lähtevän kehomme sivuutetuista tarpeista ja on näin ollen fyysistä.

Kosketuksen tarve on yksi perustarpeistamme ja yksi suurimmista avuista mielemme synkkyyteen. Ihminen on laumaeläin ja tarvitsee heimonsa tukea toipumiseen. Kosketus lisää mielihyvä hormoonien määrää kehossa ja vähentää esimerkiksi kortisolin vaikutusta. Mikäli kortisoli pääsee vaikuttamaan liiaksi kehossamme, se purkaa energiamme sekä jatkaa negatiivista kierrettä. Siksi liikunta on hyväksi masennuksesta tai uupumuksesta kärsivälle. Liikunta opettaa kehomme reagoimaan oikein stressiin. Säännöllisesti liikuntaa harrastavilla stressin sietokyky on korkeampi. Jos liikumme 3 kertaa viikossa reippaasti noin ½ tuntia, se vastaa masennuslääkkeiden tehoa.

Rauha, tyyneys ja tasapaino sisällämme olemme onnellisia ja voimme hyvin.

HERMORATAHIERONTA NOSTAA MIELIALAAMME.

Hermoratahierontaa voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitoa, jolloin se poistaa esimerkiksi kuona-aineita. Hermoratahieronta elvyttää verenkiertoa, rentouttaa ja auttaa ylläpitämään kehon luonnollista tasapainoa.

HERMORATAHIERONTA TOIMII NIIN HENKISENÄ KUIN FYYSISENÄ TUKIJANA TOIPUMISEEN.


Uusimmat kirjoitukset yrityksemme blogissa

Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!

Tämä tarina alkaa viime joulusta, jolloin heräsin todellisuuteen suhteesta, jossa olin yrittänyt selvitä ja auttaa. Auttaa niin kovasti, etten huomannut, kuinka se oli vienyt minusta kaiken. Olin rikki, hajalla ja poikki. Elämänilo oli kadonnut aikapäiviä sitten, vaikka vuosi takaperin olin tavannut elämäni ihmisen, joka olisi ikuisesti tukenani ja...

Hermosto johtaa ruuansulatuskanavan toimintaa alusta loppuun ja siksi nieltyämme voimme vaikka seisoa käsillämme ja ruoka etenee siltikin oikeaan suuntaan. Hermosto ja aivot rakentuvat rasvasta eli liekö oikeat rasvat tie suurempaan älykkyyteen?