Hermoratahieronnan Opiskelijat
Tältä sivulta löydät koulutuksen aloittaneita oppilaita. Peruskierroksella hieromme jo monia yleisvaivoja. Tällä sivustolla olevat oppilaat ovat suorittaneet näytön sekä kirjallisesti että fyysisesti. Kun koulutus etenee hierojat saavat haltuunsa pikkuhiljaa vaiva-alueita, joilla kohdistamme hoitoa tiettyihin vaivoihin. Samoin oppilaat perivät hieronnasta jo 40-75 €/krt.  Opintojen edetessä hermoratahieronnan mestari koulutukseen, he pystyvät hoitamaan vaivoja jo laajasti. Mitä pidemmälle oppinut hermoratahieroja, sitä nopeammin asiakas saa helpotusta vaivoihin. Hermoratahierojat eivät voi aiheuttaa vahinkoa, mikäli noudattavat oppeja, joita heille on koulutettu. Hieronnan voimakkuus vaihtelee, mutta sen tulee tuntua ennemmin miellyttävältä kuin kivuliaalta. Asiakkaan pitää muistaa sanoa, mikäli hieronta sattuu liikaa. Miellyttävä kipu on sallittua, mutta kivun mennessä liialliseksi hieronta ei ole niin tehokasta.  Hieronta voi ensiksi aiheuttaa muutoksen huononpaan suuntaan kuonan lähtiessä liikkeelle kehossa, silloin vedenjuonnin lisääminen ja oikean suolan lisääminen ruokavalioon helpottavat oloa. Hermoratahieronnasta aiheutuvaan paranemiskriisiin tulisi suhtautua positiivisesti. Se osoittaa hieronnan tehoavan kehossa. Kaikille paranemiskriisiä ei tule tai ne ovat niin lieviä, että he eivät huomaa sellaisia. Mikäli hermoratahieronta aiheuttaa paranemiskriisin, hoitoa ei tulisi missään nimessä keskeyttää vaan kestää hetkellinen voinnin huonontuminen. Oireet ovat ohimeneviä. Mitään uusia vaivoja kehoon ei tule, vaan ns. piilovaivat, joita jo kehossa on, voivat tulla esille ns. "uusina vaivoina". Hieronta tehdään vaatteet päällä, joten esim. kerrasto on loistava vaatetus.

Hermoratahierojat OULU


Anuliina Malinen, 045 618 4711

Peruskoulutus, Oulu 


Koulutukseltani olen lähihoitaja ja kohta valmis hermoratahieroja. Minun mielenkiintoni on kehon ja mielen hyvinvoinnissa, hermoratahieronnalla vaikutamme molempiin.

Sami Piispanen, 050 414 6223

Peruskoulutus, Oulu

Sanna Aherto, 050 376 6242

Peruskoulutus, Oulu

Laura Okkonen, 040 961 1779

Peruskoulutus, Oulu (Kivikkokangas)

Aloitus 27.4.2019


Sain itse hermoratahieronnasta avun migreeniin ja kehon ylikuormitustilaan. Siitä innostuneena aloin opiskella hermoratahierojaksi. Sydäntä lähelläni on kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi ja haluan auttaa muitakin voimaan paremmin. Olen urheilullinen ja tuon sen esille työssäni mm. lujan lempeällä otteella. Minulta saa päivä ja ilta-aikoja.

Kristiina Helmipuro, 045 134 6422

Peruskoulutus, Kiulukangas

Aloitus 27.4.2019


Hermoratahieronta pelasti minut työkykyiseksi jälleen, koska otin myös itse vastuuta. Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja-kätilö ja kuntoutuksenohjaaja ja hermoratahieronnan opiskelijana olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joka on myös itselläni tavoitteena. Käyn hieromassa myös KUUSAMOSSA 1 VKO/KK.


www.facebook.com/helmipuropalvelut

Niina Krook-Ventelä, 040 415 2080

Peruskoulutus, Muhos


Aloitus 27.4.2019

Anna-Mari Oravainen, 050 351 0242

Peruskoulutus, Jääli (+ Ala-haapalehto)

Aloitus 27.4.2019


Olen aloittanut huhtikuussa 2019 hermoratahieronnan opinnot Oulussa.

Aikaisemmin olen mm. opiskellut taidealaa ja myöhemmin valmistunut maaseutuyrittäjäksi hevosalalle.

Tällä hetkellä vielä käyn myös vuorotöissä ja teen harjoitushierontoja sovitusti niin päivällä kuin illalla.

Kiinnostuksen aiheenani on ihmisten ja eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tämän koulutuksen jälkeen aion jatkaa hermoratahieronnan mestarikoulutukseen.

Heidi Immonen, 040 700 4883

Peruskoulutus, Haukipudas

Aloitus 27.4.2019

Opiskelen hermoratahierojaksi, koska haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Hermoratahieronta on omalla kohdallani auttanut mm. pitkäaikaisiin selkäkipuihin ja migreeniin, sekä parantanut unen laatua.

Aikaisemmalta koulutukseltani olen luokanopettaja (kasv.tieteen maisteri).

Ihmisten hyvinvoinnin kokonaisvaltainen tukeminen hermoratahieronnan avulla on se työ, jota jatkossa haluan tehdä täydellä sydämellä, asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden.

Tarjoan hieronta-aikoja Haukiputaalla, sekä kotikäynteinä Oulun alueella. Neljän lapsen äitinä olen tottunut käsittelemään myös lapsia ja nuoria.

Hermoratahierojat ROVANIEMI


Marjo Tuulaniemi, 045 123 5606

Peruskoulutus, Rovaniemi

Kotikäyntejä Rovaniemen lähistöllä

Hermoratahierojat KEMI

Mira Huttunen, 0400 916 299

Peruskoulutus, Kemi

Aloitus 27.4.2019

Hermoratahierojat KOLARI


Kaisa Juustovaara, 044 244 1983

Peruskoulutus

Aloitus 5.5.2019

Hermoratahierojat KEMIJÄRVI


Taina Ketola, 040 751 5824

Peruskoulutus

Aloitus 5.5.2019